32/8

Professionele (geluids)versterking voor vrijwilligersorganisaties

Basisvisie

Om onze missie te realiseren: 3 basisprincipes! 

  1. Door gebruik te maken van de grootste kracht die een organisatie heeft: gedreven vrijwilligers! Samen met enkele 'enthousiaste krachten' van de organisatie zelf gaan we aan de slag in het opbouwen, bedienen, ... van 'den techniek'. 
  2. Op het moment zelf wordt daar vorming en begeleiding bij voorzien. Zo zorgen de vrijwilligers er zelf niet alleen voor dat er geen extra personeel moet worden betaald maar worden ze er zelf 'rijker' van want ze leren heel wat bij. 
  3. Een uitgebalanceerde moderne installatie, zo ontworpen zodat ze zeer simpel en overzichtelijk is in opzet en bediening. Tegelijkertijd is er bij het uitdenken en aankopen van het materiaal heel veel aandacht gegaan naar het universeel gebruik ervan. 32/8 kan dus ingeschakeld worden voor een geanimeerde lezing door 1 man, over een gezellig akoestisch optreden tot een klein festival, binnen of buiten.
32/8 bestaat uit mensen met een missie, een aanhangwagen vol materiaal en een enorme rugzak aan bagage (en dus voor elk probleem een oplossing)!

32/8 heeft geen groot magazijn, kantoren, of personeel. Daardoor kunnen we de prijs bewust heel laag en betaalbaar houden.